History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
Skottland - LVS 2.5
Explicit
November 29, 2016 11:18 AM PST
itunes pic

Lyssna! Vi snackar är en podd där Micke Mantalios och Jessica Åberg bjuder in en gäst från ett europeiskt land eller åtminstone någon som kan något om ett europeiskt land. Därefter grottar vi ner oss i landets mysterier, reder ut myter och fördomar!

Finland - LVS 2.4
Explicit
November 17, 2016 12:27 PM PST
itunes pic

Lyssna! Vi snackar är en podd där Micke Mantalios och Jessica Åberg bjuder in en gäst från ett europeiskt land eller åtminstone någon som kan något om ett europeiskt land. Därefter grottar vi ner oss i landets mysterier, reder ut myter och fördomar!

Grekland - LVS 2.3
Explicit
November 03, 2016 02:26 PM PDT
itunes pic

Lyssna! Vi snackar är en podd där Micke Mantalios och Jessica Åberg bjuder in en gäst från ett europeiskt land eller åtminstone någon som kan något om ett europeiskt land. Därefter grottar vi ner oss i landets mysterier, reder ut myter och fördomar!

Norge - LVS 2.2
Explicit
October 20, 2016 10:53 PM PDT
itunes pic

Lyssna! Vi snackar är en podd där Micke Mantalios och Jessica Åberg bjuder in en gäst från ett europeiskt land eller åtminstone någon som kan något om ett europeiskt land. Därefter grottar vi ner oss i landets mysterier, reder ut myter och fördomar!

Previous Page  |